当前系统状态



Interactive Brokers System Status
Updated: 2020/04/07   15:50:21 EST

Exchange Availability
Stat Message Created/Updated
 
To KSE Traders:Dear KRX traders:

Suspending Overnight Trading in KOSPI 200 Futures via CME Globex after April 6, 2020

Effective April 1, 2020, the KOSPI 200 index shifted from being a ¿broad-based¿ index to a ¿narrow-based¿ index under U.S. law due to the weight of Samsung Electronics exceeding 30% of the components.
Due to the change in regulatory status, futures contracts on the KOSPI 200 will no longer be available via Globex after the close of the April 6 Globex trading session.
KOSPI 200 futures and KOSPI 200 mini futures will continue to be available for trading directly via KRX during Korean daytime hours.

[Mesg Id: 226]
2020/04/07 00:11
2020/04/07 00:11


Legend
 Problem/Outage
 Scheduled Maintenance
 General Info
 Normal Operations
 Resolved


系统可用性

IBKR在全球运行三个主要的计算中心;一个在美国,一个在欧洲和一个在香港。新客户根据其位置和/或交易偏好被自动分配给这些服务器设施当中的一个。

交易每天24小时每周7天可用,除了下表中描述的系统重设时间。


服务器重设时间 北美 欧洲 亚洲
星期六 - 星期四 美国东部时间23:45 - 00:45 1 中部欧洲时间05:45 - 06:45 1 首次重设:美国东部时间16:30 - 17:00 1
第二次重设: 香港时间20:15 - 21:00
星期五 美国东部时间23:00 - 03:00 2 美国东部时间23:00 - 03:00 2 美国东部时间23:00 - 03:00 2
披露

要获取有关系统可用性的更多信息,请通过联系我们页面上列出的方式联系我们。

  1. 重设时间段描述了您的账户可能会有几秒钟无法使用的时间范围。它不表明整个系统将在完整的重设时间段内不可用。在重设时间段内,登录或管理定单的能力可能会被打断。现有的定单(本地类型)将正常运行,尽管执行报告和模拟定单将直到重设完成时才会被显示。
  2. 在星期五晚上的重设时间内,在所有地区整个重设时间段内所有服务都是不可用的。